Fremtiden på podiet  

Oplev fire unge talenter fra Malko Dirigentskolen afslutte deres studier med at dirigere symfonisk musik af Tjajkovskij, Sibelius og Horneman i Koncertsalen. Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester er klar til at følge de unge dirigenters mindste bevægelser. Vært: Celine Haastrup.

Gennem to år har en håndfuld unge, klassiske musiktalenter studeret intensivt i DR’s Malko Dirigentskole.

Fælles for dem er et brændende ønske om at blive dirigenter, og gennem deres tid i DR har de modtaget undervisning og masterclasses af bl.a. Fabio Luisi, Henrik Vagn Christensen og Ole Faurschou.

Ud over at studere både kor- og orkesterdirektion har de unge dirigenter også fået undervisning i både hørelære, partiturspil og musikteori, og de har ved flere lejligheder haft mulighed for at dirigere de professionelle musikere og sangere i DR’s kor og orkestre.

Denne aften kan du opleve fire af Malko Dirigentskolens studerende på podiet i Koncertsalen. Koncerten markerer – med et års corona-forsinkelse – afslutningen på de dirigentstuderendes toårige studieforløb. På scenen er Lyngby-Taarbæk Symfoniorkester, som er et af Danmarks bedste amatør-symfoniorkestre med 65 medlemmer i alderen 17-68 år.

Koncertens vært er Celine Haastrup fra DR P2, som fortæller om musikken og introducerer de medvirkende.